Avantajele noului model de iPhone si caracteristici

Avantajele noului model de iPhone si caracteristici
Exista o serie de probleme frecvente care pot aparea in cazul unui iPhone 7; pe langa detalierea acestora, veti gasi mai jos si cateva dintre solutiile la care puteti apela. Nu uitati, insa, ca intotdeauna este recomandat ca pentru probleme majore care apar in functionarea iPhone-ului detinut sa apelati la un centru autorizat de reparatii, iar pentru acest lucru Service iPhone Bucuresti poate reprezenta solutia optima.

Desi nu arata cu mult diferit fata de modelele anterioare, iPhone 7 are totusi imbunatatiri considerabile pe care le veti observa de-a lungul timpului. Camera este una dintre cele mai bune, difuzoarele sunt duale si, in sfarsit, Apple si-a facut curajul de a crea modelul de telefon rezistent la apa.

Una dintre problemele frecvente ale acestui model observata de utilizatori este dezactivarea pictogramei difuzorului in timpul apelului. Se pare ca Apple are cunostinta de aceasta problema sesizata de o mare parte a utilizatorilor care se pare ca este atribuita accesoriilor conectate prin intermediul functiei Bluetooth la dispozitiv. Principala solutie ar consta in dezactivarea functiei Bluetooth fara a fi nevoie de luarea altor masuri.

Dupa ce utilizatorii de iPhone 7 au raportat in nenumarate randuri ca nu au semnal dupa ce revin din modul avion, compania Apple a declarat ca a rezolvat aceasta problema, insa nu a lansat un program special pentru ca utilizatorii sa nu mai fie afectati de acest aspect. Cu toate acestea, a fost postata o solutie oficiala care le recomanda utilizatorilor sa restarteze telefonul si sa reintroduca cartela SIM, sa actualizeze sistemul la ultima versiune si doar in cazul in care una din aceste doua solutii nu functioneaza sa mearga intr-un centru autorizat pentru repararea telefonului.

O alta problema sesizata de utilizatorii de iPhone 7 este prezenta unui sunet enervant care vine din partea din spate a dispozitivului. Acesta pare sa se accentueze si mai tare cand pe dispozitiv ruleaza anumite aplicatii sau jocuri, ceea ce sugereaza ca problema este legata de procesor. Desi problema nu este intalnita la toate dispozitivele, Apple recomanda inlocuirea telefonului cu unul nou la distribuitorul autorizat de la care a fost achizitionat.

Durata de viata scazuta a bateriei, o alta problema a acestui model de iPhone, poate fi rezolvata doar prin inlocuirea acesteia cu una noua in cazul in care toate functiile de economisire a bateriei au fost activate din telefon.

Puterea slaba a difuzorului in timpul apelurilor, o alta problema des intalnita, poate fi remediata prin realizarea unor setari indicate de Apple. In cazul in care, desi acestea au fost configurate, iar problema nu a fost remediata, singura solutie este sa ajungeti cu telefonul intr-un centru de reparatii iPhone, iar service-ul nostru poate reprezenta cea mai buna alegere pe care o puteti face.

De asemenea, centrul nostru de reparatii ar putea fi solutia in cazul in care observati ca aplicatiile telefonului iPhone 7 se blocheaza sau se opresc fara motiv, functia 3D sau cea 3D touch HapticĀ  nu mai functioneaza, microfonul se intrerupe in timpul apelurilor, apar probleme ale functiei Bluetooth, activarea camerei foto-video duce la aparitia unui ecran negru, verde sau mov ori telefonul se supraincalzeste uneori fara motive intemeiate.

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *