Bebelusi fericiti cu produsele de la Little Prints

Mamicile stiu cat de importanta este calitatea produselor pentru bebelusi. Atunci cand le aleg sunt atente sa fie realizate din materiale sigure, sa nu contina substante toxice, sa aiba un desigur inedit si un pret accesibil. Cand vorbim despre produsele pentru bebelusi nu ne referim doar la articolele vestimentare, ci si la accesorii si jucarii.

Cei mici au nevoie in permanenta de protectie si siguranta, mai ales in primele luni din viata avand in vedere ca sunt mai fragili si sensibili.

Ce inseamna materiale sigure si care nu contin substante toxice, cum le alegeti in functie de design si pret, poti citi in randurile care urmeaza. Little Prints este un brand de nisa ce vine cu o gama larga de produse specifice pentru cei mici.

Despre calitatea materialelor

Daca ne referim la articolele vestimentare, acestea trebuie sa indeplineasca anumite criterii importante pentru ca cei mici sa fie in siguranta. Avand in vedere ca body-urile si caciulitele sunt printre primele hainute pe care le poarta un bebelus, acestea trebuie sa fie realizate din bumbac.

Bumbacul este un material foarte apreciat pentru ca este, in primul rand, hipoalergenic. Cei mici vor fi feriti de alergii sau iritatii ale pielii asa cum se intampla in cazul altor materiale sintetice. In al doilea rand, este un material care lasa pielea sa respire, nu supraincalzeste, este rezistent atat la purtari, cat si la numarul de spalari si este un material foarte fin si delicat.

In gama de la Little Prints toate articolele vestimentare sunt de calitate pentru ca sunt realizate din bumbac organic ce abia asteapta sa fie imbracate de bebelusi. Mamicile pot alege de aici body-uri, caciulite, pijamale, tricouri, rochite, pantalonasi si multe altele.

Desigur ca gama nu se opreste doar la articole vestimentare. Tot de aici mamicile pot alege si diferite accesorii precum suzete, protectii pentru suzete, jucarii de dentitie, cele de dezvoltare, seturi pentru perioada de diversificare si multe multe altele.

Toate aceste produse sunt de calitate. Gama de suzete este realizata din latex sau silicon alimentar, materiale netoxice ce nu contin BPA, PVC si ftalati. Sunt recunoscute pentru forma, beneficiile si calitatea lor.

Produsele de diversificare precum tacamurile, bolurile, farfuriile, bavetele si paharele sunt realizate din silicon alimentar netoxic.

Designul produselor de la Little Prints

Toata gama de produse de la Little Prints este creata cu atentie si din grija pentru cei mici. Pe langa calitatea acestora, sunt recunoscute si pentru designul lor special. Zeci de culori inedite, pastelate si cu adevarat adorabile. Modelele produselor de asemenea se deosebesc de multe alte produse de pe piata, multe dintre acestea fiind iubite si adorate atat de bebelusi, cat si de mamici.

Atunci cand cumparam produse pentru cei mici punem accent de asemenea si pe pretul acestora. Sa nu fie nici prea scumpe, dar nici prea ieftine. In gama de la Little Prints, produsele sunt accesibile la pret.

Asadar, magazinul de nisa Little Prints indeplineste toate nevoile mamicilor si bebelusilor, venind cu o gama de produse atent selectionata.

Accesati pagina online pentru mai multe detalii.

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *