Blog Archives for category Personal Product & Services

Maseur gratuit la tine acasa. Da, si tu poti avea!

Cum ar fi ca in fiecare seara inainte de culcare cineva sa te maseze pe scalp, spate dar si picioare?… Continue reading »

5 motive pentru a alege un pom de Craciun artificial

In fiecare an, dezbaterea cu privire la posibilitatea de a obtine un brad artificial de Craciun in locul unui adevarat… Continue reading »

Cum pot dubla durata de viata a bateriei

Cum pot dubla durata de viata a bateriei?

Sa ai un smartphone este un lucru preferat de marea majoritate a populatiei, in special de populatia tanara. Daca ai… Continue reading »

camerele foto avansate

Ce telefon Android poti alege acum pentru tine?

O carcasa telefon sau orice alt accesoriu pot fi lucruri pe care sa le cumperi acum mult mai usor decat… Continue reading »

Parul intins cu placa de par

Parul intins cu placa de par

Parul drept sau parul cret va fi întotdeauna un subiect de mare interes, deoarece, ei bine, e cunoscut faptul ca… Continue reading »

Este LG Optimus 4X HD P88 o alegere buna

Este LG Optimus 4X HD P88 o alegere buna?

Unii ar spune ca un iPhone 5s este un telefon mult prea scump pentru bugetul lor. Altii, ar spune ca… Continue reading »

Tangle Teezer pentru parul cret

Probabil dintre toate tipurile de par, cel cret este unul dintre cele mai pretentioase. In general, persoanele cu parul cret… Continue reading »

Noile anvelope Barum

AnveloMag cel mai important dealer de anvelope din Romania va  pune la dispozitie cea mai buna oferta de anvelope vara, http://www.anvelomag.ro/anvelope-de-vara.html, … Continue reading »